Петок 12 Фев 2016
Посетители

Градска Плажа

Градска Плажа

Најголемата и најуредена плажа во Стар Дојран е "Градска плажа". Се наоѓа во центарот на Стар Дојран и во нејзина близина има паркинг простор. Во...

Алекс Бич

Алекс Бич

Алекс бич е приватна плажа и се наоѓа на патот помеѓу Нов Дојан и Стар Дојран. Располага со сопствен паркинг и лесно е достапна и со возила....

Партизан

Партизан

Плажата "Партизан" е мала уредена и целата површина е тревната и поради јаворите има и пријатна сенка. Влезот е слободен но не располага со...

Вила Апостолов

Вила Апостолов

Вила Апостолов се наоѓа во Стар Дојран на главниот пат кој води кон граничниот премин. Гостите можат да користат заедничка кујна и заедничка...

Плажа Томче Софка

Плажа Томче Софка

Плажата Гранико се наоѓа под ресторант Гранико кој е лоциран на самиот пат кој води кон граничниот премин. Од центарот е одалечена 15 минути пеш....

Вила Бошнаков

Вила Бошнаков

Локација -  позади црква Св. Илија на влезот во Стар Дојран втор ред на вили.    

Вила ЛЕТО

Вила ЛЕТО

Вила ЛЕТО се наоѓа во Стар Дојран на главниот пат кој води кон граничниот премин до хотел Престиж. Вилата е отворена за гости во текот на целата...

Ступар апартмани

Ступар апартмани

Апартманите Ступар се наоѓаат во центарот на Стар Дојран на главниот пат кој води кон граничниот премин. Апартманите се нови  и модерно...

Вила Магдалена

Вила Магдалена

  Вилата Магдалена се наоѓа на главниот пат кој води до граничниот премин. Вилата е отворена за гости ви текот на целата година и располага...

Вила Катерина

Вила Катерина

Вила Катерина се наоѓа под главниот пат кој води до граничниот премин. Вилата располага со две студија и два апартмани. Вилата располага со...

Апартмани Грдовјанка

Апартмани Грдовјанка

 Апартмани Грдовjанка се наоѓаат во Стар Дојран на главниот пат кој води кон граничниот премин со Грција. Апартманите се опремени со...

Вила Стефани

Вила Стефани

 Повелете во Вила Стефани – Стар Дојран.  Сите апартмани во вилата се лукзузни и компленто опремени со француски лежај и додатен...

Плажа Елем

Плажа Елем

Плажата Елем е нова и се наоѓа во Стар Дојран после одмаралиштетео Партизан. Има сопствен паркинг, кафе бар. Плажата е модерно опремена со...

Вила Оаза

Вила Оаза

Се прашувате каде да го поминате летниот одмор? - Дојран е прав избор за вас. Топлата лековита вода и уште многу убавини со кои изубилува оваа...

Weather in  Dojran Municipality Macedonia

Current Forecast
Fri, 12 Feb 2016 4:00 pm CET
Cloudy
17°C
High: 18°C
Low: 9°C
Sunrise  6:29 am
Sunset 5:00 pm
Wind: 6.44 kmh
Humidity: 36 %
Visibility:  km
Barometer: 1008.9 mb
STEADY
 
Tommorow
 13 Feb 2016
PM Showers
 
18°C / 9°C
Tommorow
 14 Feb 2016
PM Showers
 
20°C / 12°C
Tommorow
 15 Feb 2016
Partly Cloudy
 
22°C / 11°C
Tommorow
 16 Feb 2016
Mostly Sunny
 
22°C / 11°C
Tommorow
 17 Feb 2016
Partly Cloudy
 
21°C / 11°C
Tommorow
 18 Feb 2016
PM Showers
 
16°C / 8°C
Tommorow
 19 Feb 2016
Partly Cloudy
 
18°C / 8°C
Tommorow
 20 Feb 2016
Partly Cloudy
 
18°C / 7°C
Tommorow
 21 Feb 2016
Partly Cloudy
 
16°C / 6°C
Мапа Стар Дојран
loading map...
Click item below to move to
Currency Converter
Convert   into     

Пријави се за вести
Име:
Email: